avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, Un partaj cu un teren respectiv casa de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, Un partaj cu un teren respectiv casa de locuit pe ...

Buna ziua,
Un partaj cu un teren respectiv casa de locuit pe acest teren. Casa nu este inscrisa in cf. As dori sa cer o expertiza topo pentru intocmirea documentatie cadastrale insa cum se procedeaza ulterior? Stiu ca cei de la OCPI cer o expertiza tehnica avizata de catre acestia, se poate prin hotarare s[ se dispuna inscrierea in cf?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 18:03, 21 Noiembrie 2024
Trebuie sa dati mai multe detalii.
Partaj si succesiune facut la notar? Ce zice partajul? Se parceleaza terenul/constructia? Sau ii revine unuia din mostenitori in totalitate tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare gaborela gaborela Pt a face succesiunea pe 7 ha pamint la notar sau la tribunal (suntem 2 frati ) trebuie neaprat sa am si cadastru si intabularea facuta ? (vezi toată discuția)
Buna ziua!daca am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Daca am obtinut o hotarare judecatoreacs definitiva de partaj in care s-a numit un expert cadastral pentru a imparti terenul extravilan intre ... (vezi toată discuția)
Cadastru certificat de mostenitor dddgab dddgab Buna ziua. Am dobandit o casa la tara prin mostenire, acum 10 ani. Am aflat ca trebuie sa fac niste formalitati pentru inregistrare la cadastru. Ce ar trebui ... (vezi toată discuția)