avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am fost despagubita de asigurator pentru paguba ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am fost despagubita de asigurator pentru paguba produsa de spargerea ...

Am fost despagubita de asigurator pentru paguba produsa de spargerea unei tevi comune de apa.Asiguratorul nu va face regres si nu se va indrepta catre vecini.
Asta inseamna ca vecinii mei vor fi scutiti de plata acestei reparatii daca asiguratotul nu face regres?
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2024
Ella 16, utilizator

Alte discuții în legătură

Asiguratorul ma actioneaza in judecata medfarm medfarm Buna ziua, Am rugamintea de a-mi lamuri urmatoarea situatie: ca urmare a unei avarii la propria-mi teava de alimentare, am produs o inundatie (de proportii ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, În urma unei inundații în 2021 am primit ... Andra196 Andra196 Bună dimineața, În urma unei inundații în 2021 am primit o notificare de la Groupama ca trebuie sa achit suma de 2.800lei în 10 zile. Notificarea a fost ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta(daune) miki3 miki3 Cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie? Am o asigurare incheiata si am fost inundati, nu se intampla prima data, anul asta de ex de doua ori, ultima ... (vezi toată discuția)