avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua.am o întrebare la dv.recent am încercat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua.am o întrebare la dv.recent am încercat sa fac un ...

Bună ziua.am o întrebare la dv.recent am încercat sa fac un credit la o firma de credit.am semnat online contractul sa ma poată verifica în biroul de credit.apoi am mai semnat un contract tot online în care eu am înțeles ca aceasta firma îmi poate oferi un credit și refinanțare celalalt credit.toate bune ei au spus ca lucrează cu banca am mers la banca și cei de la banca nu au reușit sa îmi facă creditul. Apoi eu am sunat firma respectiva spunandule ca nu mai vreau sa fac creditul iar ei mi-au transmit ca pentru a-mi rezilia contractul trebuie sa achit o factura proforma de 1000 de Ron. Cum ma puteți indruma în acest caz
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:46, 23 Noiembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa recitiți sa vedeți la ce v-ati angajat.
Nu va baga nicaieri :)
Scrieți aici din ce scrie in contractul ala.
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2024
gi-jane2, moderator
Bună ziua pot sa va trimit câteva pagini din contract?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, trimiteti pe mesageria privata sau pe mail
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2024
gi-jane2, moderator
Vi l-am trimis
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am primit, niște hoți, nu stiu cum de ati semnat asa ceva.
Trebuia sa le fi zis adevărul, ca nu ati obținut credit, nu ca nu mai vreți.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2024
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Cum pot inchide un cont la banca otp casia90 casia90 Buna ziua.Am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat.Am facut doua credite la banca Opt in urma cu 5 ani,aceasta avand o sucursala la ... (vezi toată discuția)
Credit neperformant vandut la o firma de recuperare,implicatii legale? sonder sonder Buna! Am luat aprox 10mii euro de la BancaX,fara garantii,pe o perioada de 10 ani.Am platit un an,iar apoi,din cauza prabusirii pietei iobiliare,mi-am pierdut ... (vezi toată discuția)
Eos ksi - biroul de credit --restrictionat sa nu mai pot lua credit? florinroh florinroh As avea niste intrebari daca ma poate ajuta cineva.... Pe numele tatalui meu am primit o instiintare de la EOS KSI ca trebuie sa platesc o factura din 2004 in ... (vezi toată discuția)