Buna seara,
Un binevoitor, nu stiu cum sa i spun altfel, doreste sa mi doneze un bun mobil, un camper. M a “pescuit” de pe Marketplace, o avea la vanzare la un pret sub piata, dupa ce l am contactat mi a facut propunerea de donatie. Mi a cerut prin diverse motive datele personale, nu a reusit, are doar numele meu. Astazi mi a trimis pana si actul de donatie, tot nu cred. Ce parere aveti?
Ca e țeapă. Asta e părerea. Nimeni nu va cauta sa va dea ceva gratis, cu atât mai mult cu cât înțeleg ca sunteți un străin de le internet.
Iar donația presupune doua parti: donatorul (cel care da) si donatarul (c care primește).
Nu oferiți niciun soi de date.
poate vrea pur si simplu sa scape de masina. e inmatriculata? chiar daca v-o doneaza, trebuie s-o scoata de la taxe si impozite, etc. despre inmatriculari cititi aici: [ link extern ]
Daca faceti prostia sa acceptati si sa-i dati toate datele , imediat o sa inceapa sa va ceara diferite sume de bani pentru acte , taxe notariale , etc iar dupa ce veti plati sume destul de mari si o sa realizati ca ati fost inselat si vreti sa renuntati o sa inceapa sa va santajeze sub tot felul de motive . E bine totusi ca ati intrebat inainte de a face greseala sa dati curs la asa ceva pentru ca majoritatea cer ajutor cand deja este prea tarziu .