avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie. Buna seara, Un binevoitor, nu stiu cum sa i ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie. Buna seara, Un binevoitor, nu stiu cum sa i spun altfel, doreste ...

Buna seara,
Un binevoitor, nu stiu cum sa i spun altfel, doreste sa mi doneze un bun mobil, un camper. M a “pescuit” de pe Marketplace, o avea la vanzare la un pret sub piata, dupa ce l am contactat mi a facut propunerea de donatie. Mi a cerut prin diverse motive datele personale, nu a reusit, are doar numele meu. Astazi mi a trimis pana si actul de donatie, tot nu cred. Ce parere aveti?

Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 13:15, 22 Noiembrie 2024
Ca e țeapă. Asta e părerea. Nimeni nu va cauta sa va dea ceva gratis, cu atât mai mult cu cât înțeleg ca sunteți un străin de le internet.
Iar donația presupune doua parti: donatorul (cel care da) si donatarul (c care primește).
Nu oferiți niciun soi de date.
Nu știți cum sa ii spuneți? Țepar , se cheamă.
poate vrea pur si simplu sa scape de masina. e inmatriculata? chiar daca v-o doneaza, trebuie s-o scoata de la taxe si impozite, etc. despre inmatriculari cititi aici: [ link extern ]
Daca faceti prostia sa acceptati si sa-i dati toate datele , imediat o sa inceapa sa va ceara diferite sume de bani pentru acte , taxe notariale , etc iar dupa ce veti plati sume destul de mari si o sa realizati ca ati fost inselat si vreti sa renuntati o sa inceapa sa va santajeze sub tot felul de motive . E bine totusi ca ati intrebat inainte de a face greseala sa dati curs la asa ceva pentru ca majoritatea cer ajutor cand deja este prea tarziu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă donatorul donează o sumă mare de bani la o altă persoană ... Balteanu Mihaela Balteanu Mihaela Dacă donatorul donează o sumă mare de bani la o altă persoană cine plătește cheltuielile donatorul dau cel care primește banii (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu si eu cum pot verifica validitatea ... VioletaGH VioletaGH Buna ziua, As dori sa stiu si eu cum pot verifica validitatea unui act de donatie. Am primit o \"mostenire\" din Franta si as dori sa verific validitatea ... (vezi toată discuția)
Mandatarul donatorului poate sa fie donatarul? cyan cyan In conditiile in care in procura se precizeaza cine sa fie beneficiarul donatiei, este posibil ca donatorul sa il mandateze pe donatar sa intre in posesia unui ... (vezi toată discuția)