Salut,
Prietena mea are o fetiță de 8 ani si este în îngrijire speciala de către mama pentru ca are diabet.
Concubinul a făcut în așa fel încât a amenințat-o pe prietena mea la judecător ca ii face rău daca nu face cum spun ei(are pile) si au făcut o foaie cu program de vizita a fetei de 2 ori pe luna.
Fata este trecuta pe numele tatălui iar acesta nu ii da nici un fel de aprobare sa ia fata de lângă el si sa plece.
Prietena mea poate pleca și lasă fata cu el cu o declarație la protecția copilului cum ca părăsește tara din motive familiale/financiare fără a implica ceva judecătoresc?
Bărbatul nu accepta nimic pentru ca vrea sa o tina legata de el ca sclava/femeie de servici plus ca se cearta cu ea zilnic si o înnebunește psihic.
Practic neoficial sau oficial daca părăsește tara ,urmează sa isi schimbe numele si nu mai calcă prin Romania o perioada foarte lunga, are cumva ce sa ii facă?
Mulțumesc!
Custodie tata
mirellac
Buna ziua! Fratele meu tocmai a inceput lupta pentru custodia fetitei lui. Situatia este urmatoarea:
Locuia impreuna cu concubina,cu fetita lor in varsta de ... (vezi toată discuția)