avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Am un control ITM si trebuie sa modific ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Am un control ITM si trebuie sa modific programul de ...

Buna ziua
Am un control ITM si trebuie sa modific programul de lucru. In prezent se lucreaza 2 zile 12 ore apoi 2 zile libere. Pentru a se mentine in continuare cele 2 zile libere consecutiv cate ore ar trebui sa se lucreze?
Se pot lucra 10 ore (2 zile la rand) apoi 2 zile libere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:07, 22 Noiembrie 2024
Corect și LEGAL cum vreți dvs, este cum lucrează CFR-îștii, 12/24 și 12/48.
- 12/24 când lucrează de ziuă.
- 12/48 când lucrează de noapte.

La CFR numai cu acest program lucrează majoritatea angajaților în toată țara.
Faceți și dvs programul de 12 ore de muncă, exact ca la CFR, ca să procedați legal.
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
Dapix, utilizator
Da, se pot lucra 2 zile câte 10 ore și apoi liber.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru non stop Valias Valias Buna ziua, lucrez in ture, o zi da o zi nu, 12 ore pe zi, si sunt angajat de o luna si aproape 2 saptamani. am aflat despre colegul de pe tura cealalta ca ... (vezi toată discuția)
Ture 24 ore Vulturudac Vulturudac Daca lucrez in ture 24 ore cate zile libere am dreptul legal,dupa servici? Am dreptul la plata spor noapte si spor sarbatori daca tura cade in sarbatoare cu ... (vezi toată discuția)
12 ore lucrate, 24 libere, mai e nevoie de 2 zile libere consecutiv? ella_1313 ella_1313 Daca se lucreaza 12 ore, si de dau 24 ore libere, nu se depasesc 48 ore pe saptamana. Mai e nevoie sa fie indeplinita conditia de 2 zile consecutiv libere.? (vezi toată discuția)