Vă salut! Bunica mea deține două terenuri agricole de fapt, detine de la părinții ei și ar avea pe unul un act mai vechi,iar pentru altul din ce am inteles de la ea nu are nimic. A lucrat terenurile respective ani de zile inca de pe timpul părintilor ei până în urmă cu 3 ani, iar de 3 ani a fost arendat fără acte făra contract. In 3 ani a primit plata arendei, acum cel care îi acorda aceasta plată de arendă , îi cere acte daca vrea sa ii mai fie platita arenda terenului.
Tot odata el a lucrat în continuare terenul recoltănd,iar acum este din nou arat si pregătit pentru anul următor. El nu plăteste arenda din lipsa actelor dar el il lucrează în continuare. Cum se poate proceda în acest caz? Vă rog daca ma puteti ajuta cu informatii!
Trebuie sa discute cu cineva, ma tem ca posesia nu mai este utila, cerinta arendasului pare a fi un inceput de posesie proprie... discutabil, trebuie vazut exact.
Uzucapiune
F.B.
Buna ziua! In anul 2006,am încheiat un contract de arenda cu o societate agricola, pentru o suprafață de teren extravilan de 5ha. Pentru suprafața de 3ha ... (vezi toată discuția)
Arenda neplatita
georgemoro
As dori sa stiu cum se poate obtine arenda de la arendas fiindca a lucrat pamantul , a vandut recolta dar nu vrea sa plateasca datoriile si refuza sa raspunda ... (vezi toată discuția)