avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua!firma mi-a oprit din salar fiindca am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua!firma mi-a oprit din salar fiindca am alimentat de ...

Buna ziua!firma mi-a oprit din salar fiindca am alimentat de la alte statie fata de cea la care aveam instructiunile de alimentare(am trecut pe langa ea).mi-au retras diferenta de pret,e corect sa faca asa?nici macar sa dea un avertisment pentru aceste lucruri.
Cel mai recent răspuns: Suitss , utilizator 18:58, 22 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Cornel Vasile a scris:

Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Multumesc frumos,am gasit articolul acesta inainte de a posta pe acest site insa nu l-am inteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesia de traducator autorizat Andri474 Andri474 Daca mai este cineva pe acest forum cu experienta in domeniu, as avea cateva intrebari: 1. Cat de profitabila este profesia asta? Pentru un cunoscator de ... (vezi toată discuția)
Refuz contribuție reparații acoperiș - pașii pentru darea în judecată bodn bodn Buna, As dori va rog cateva informatii legata de darea in judecata a unui vecin care refuza in mod categoric sa plateasca reparatia acoperisului unui bloc. ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat,va rog ajutor.. adryanoo_boy adryanoo_boy Buna ziua,acum cateva zile am postat acest subiect : ,,Buna dimineata,in noaptea trecuta ma deplasam cu sotia pana la socrii mei. Inainte de a ajunge la ... (vezi toată discuția)