avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie invaliditate

Conform legii 360/2023 este permis cumulul pensiei, indiferent de gradul de invaliditate, cu venituri realizate din activități profesionale. Pentru gradul 3 de invaliditate limitarea programului la cel mult jumătate din timpul normal de muncă, ramane valabila?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
gabrielag70, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:09, 23 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In legea 360/2023 , pentru gradul 3 de invaliditate nu mai este mentionata limitarea programului la cel mult jumătate din timpul normal de muncă.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl persoană cu handicap de grad i și pensie Elena28alexa Elena28alexa Bună seara, după ultimele reglementări din 2023, o persoană cu handicap de grad I și cu pensie, poate deține un SRL? (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu Dragnea Ioan Dragnea Ioan Exista un act normativ care restrictioneaza cumulul pensiei cu salariul in institutiile bugetare? (vezi toată discuția)
4h/zi drept de munca, posibilitate de lucru 8h in weekend? bancaru bancaru Buna ziua, Am 29 ani, si in Decembrie 2014 am fost supus unui transplant renal, realizat cu succes. In momentul de fata, am o decizie medicala asupra ... (vezi toată discuția)