avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara. Am cerut de la fostul meu loc de muncă o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara. Am cerut de la fostul meu loc de muncă o adeverință ...

Bună seara. Am cerut de la fostul meu loc de muncă o adeverință că am lucrat în acord global. Ei cer să plătesc 300lei. Întrebarea mea este dacă este legal să ceară suma respectivă și dacă trebuie să plătesc? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:06, 23 Noiembrie 2024
Legislatia muncii nu prevede plata adeverintei solicitate de la angajator ..puteti sesiza ITM-ul, Ministerul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de munca la incheiere cim Muresan Felicia Muresan Felicia Buna seara!Fratele meu este concediat cf.art.65 alin.1 L.53/2oo3.Deoarece si-a cerut toate drepturile salariale legale la incheierea CIM ,cineva din conducere ... (vezi toată discuția)
Obținerea adeverinței a6 de la fostul loc de muncă, in cazul ... AdrianSilviu99 AdrianSilviu99 Obținerea adeverinței A6 de la fostul loc de muncă, in cazul in care angajatorul ignora solicitarea chiar daca este obligat legal sa o elibereze care ar fi ... (vezi toată discuția)
Drepturi angajat in caz de concediere art. 65 / cm Zenolia Popa Zenolia Popa Buna dimineata, de 3 zile mi-a expirat preavizul primit pentru concediere, conform art. 65 din Codul Muncii, ceea ce inseamna ca sunt in situatia de a-mi ... (vezi toată discuția)