avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Impozit ATV neinmatriculabil
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Impozit ATV neinmatriculabil

Buna ziua.
Am un ATV neinmatriculabil pentru ca nu are serie sasiu. Primaria nu il inmatriculeaza. RAR nu se poate face pt ca nu are serie sasiu. M-au cercetat penal pe mine in calitate de cumparator si s-a dat NUP, vanzatorul fiind tras in raspundere dar, RAR-ul tot nu ii face CIV. La cererea mea au raspuns ca trebuie sa obtin hotarare judecatoreasca, adica sa dau RAR in judecata. O aberatie!
Eu il folosesc doar in camp la ferma, pe drumuri agricole si forestiere. Nu am intentia sa il folosesc pe drumuri publice. Trebuie sa platesc impozit? Daca da, cum trebuie sa procedez? Locuiesc in Bucov, Jud. Prahova. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:33, 23 Noiembrie 2024
problema dvs e ca ATV-ul nu poate fi identificat. daca vanzatorul are dosar penal, constituiti-va parte civila si cereti anularea vanzarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vehicul respins la rar la identificare robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Societatea noastră a achiziţionat o remorcă din Germania. Când ne-am prezentat la RAR pentru înmatriculare, aceştia au constatat că seria ... (vezi toată discuția)
Lipsa serie de șasiu Serieee Serieee Buna ziua am o întrebare, am cumpărat o mașina adusă din Germania de la un domn din România la RAR am fost respins din cauza lipsei seriei de șasiu de la ... (vezi toată discuția)
Masina cu vicii ascunse de vanzator Petre Cernatoiu Petre Cernatoiu Buna ziua, am cumparat o masina de o saptamana si dupa o verificare la service am constatat ca nu are km reali din cartea service si din bord, masina a fost ... (vezi toată discuția)