avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PARCARE CLAUS Bună seara, am și eu o întrebare, în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PARCARE CLAUS Bună seara, am și eu o întrebare, în urmă ...

PARCARE CLAUS

Bună seara, am și eu o întrebare, în urmă cu 3 ani am cumpărat un apartament cu 2 locuri de parcare private.

În contractul de vânzare cumpărare scrie ca parcarea trebuie să fie claus .. însă constructorul nu a montat acest sistem niciodată.

Întrebarea este dacă mai pot face ceva după 3 ani în sensul să vină să mi monteze unul sau să-mi dea banii pe el.. dacă da caut și eu un avocat în sectorul 6

Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Parcare privata cu blocatoare, cota parte indiviza residence raprul3zz raprul3zz Buna ziua. De aproximativ 2 luni am cumparat un apartament cu 3 camere intr-un cartier din Bucuresti, Sector 5. Am inteles de la vecini si presedinte ca au ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un apartament în mamaia constanta ,iar în actul ... pituna pituna Am cumpărat un apartament în Mamaia Constanta ,iar în actul de vânzare cump.specifica că am un loc de parcare rezervat specific că parcarea este cu ... (vezi toată discuția)
Problema loc parcare mariuseugen mariuseugen Buna ziua. Am si eu o nelamurire referitor la locul de parcare.Anul trecut(11.2014) sotia mea a cumparat un apartament.In contract nu este specificat \"loc de ... (vezi toată discuția)