avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara! Am următoarea situație: am locuit în ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara! Am următoarea situație: am locuit în Italia unde ...

Bună seara!

Am următoarea situație:
am locuit în Italia unde am achiziționat o mașină în rate ( mai am inca 4 ani de rate), de maxim 3 luni am decis sa rămân în România să am grijă de ai mei. Între timp m am stabilit aici, am inceput să și lucrez. Doresc să-mi înscriu mașina pe teritoriul României. Cum pot proceda? Bani sa achit tot creditul nu am. Dar îmi pot continua achitarea ratelor . Mă puteți ajuta cu ceva sfaturi? Nu știu de unde sa incep
Mulțumesc!
De la contractul de plata in rate, vedeti limitari, conditii, nu stim nici ce rate platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit pentru alta persoana in numele meu dizzyizzybusy dizzyizzybusy Buna ziua, In 2018 am luat un credit de nevoi personale pentru a achizitiona o masina cu partenerul meu. In 2019 ne-am despartit si am decis amandoi ca el sa ... (vezi toată discuția)
Cetățean moldovean alex_7890 alex_7890 Buna ziua, Va rog frumos, dacă puteți, sa ma ajutați cu următoarea problema. Eu sunt roman. Am contract de închiriere pentru un apartament. Prietena ... (vezi toată discuția)
Partaj monik.82 monik.82 buna ziua!sunt o romanca care locuieste in italia si as dori sa aflu cum sa procedez pt dobandirea de drept a casei in care locuiesc in italia ,casa ... (vezi toată discuția)