avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, Cum pot legaliza pensia mamei din Romania, ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, Cum pot legaliza pensia mamei din Romania, care detine ...

Buna ziua,
Cum pot legaliza pensia mamei din Romania, care detine green card, in SUA? Stie cineva care sunt pasii de urmat? Am nevoie urgent sa fac asta si nu stiu cum
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 06:06, 27 Noiembrie 2024
Ce intelegeti prin a legaliza pensia mamei ? Daca nu dati mai multe amanunte nimeni nu poate ghici ce doriti de fapt . Daca mama doreste sa primeasca pensia in SUA trebuie sa ceara transferul pensiei in strainatate . [ link extern ] -

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata in romania si contract de munca in italia simo_crisa simo_crisa Buna ziua, va scriu in numele mamei, pensionata in Romania anticipat in 2011 si cu somaj in acest moment in Italia. Intrebarea mea este urmatoarea: cand o sa ... (vezi toată discuția)
Acte romanesti necesare pentru visa imigrare sua kouliscon kouliscon Buna ziua, As dori sa stiu daca actele in limba romana necesare pentru viza de emigrare in US ca si sotia unui cetatean American(certificat de ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa renunti la domiciliul din romania? tuchy7 tuchy7 Exista vreo lege care sa ma oblige sa renunt la domiciliul din Romania? De cativa ani locuiesc in strainatate, dar nu am renuntat la domiciliul din Romania. ... (vezi toată discuția)