avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca IPJ a fost decazut din dreptul de a mai depune ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca IPJ a fost decazut din dreptul de a mai depune inscrisuri ...

Daca IPJ a fost decazut din dreptul de a mai depune inscrisuri sau a pune concluzii din cauza tardivitatii depunerii intampinarii la chemarea in judecata, le mai pot solicita inscrisuri lipsa de la dosar? Adica IPJ a depus o serie de inscrisuri inainte de prima infatisare insa cateva au fost omise, intentionat sau nu, iar acestea sunt considerate relevante cauzei.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:05, 27 Noiembrie 2024
Da se pot solicita inscrisuri daca sunt relevante in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invocarea tardivitatii Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua Am invocat , la termenul trecut, tardivitatea depunerii intampinarii intrucat nu a fost depusa cu 5 zile inaintea termenului de judecata. Instanta ... (vezi toată discuția)
Termen depunere intampinare recurs ContSters58822 ContSters58822 Daca paratul, castigand in fond, nu depune Intampinare la Recurs, dar cere amanare, motivat, care se accepta, primeste si un nou termen pentru Intampinare ... (vezi toată discuția)
Pot depune concluzii fara avocat? pot face adaugiri la cererea de chemare in judecata? Pavilion Pavilion Buna, am nevoie de ajutorul dvs. Am inregistrat o cerere de chemare in judecata pentru a obliga Directia Finantelor Publice si Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)