avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat este termen de Reviziune unei dosar civil ??? ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat este termen de Reviziune unei dosar civil ??? Foarte frumos ...

Cat este termen de Reviziune unei dosar civil ??? Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 17:04, 27 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de motivul revizuirii. În general, termenul este de o lună și începe să se socotească diferit, în funcție de motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuzare pe motiv de tergiversare și nealocarea primului termen de judecata gbar gbar Un judecător, la tribunal într-un litigiu civil, poate fi recuzat pe motivul că de la 4 luni de zile de la înregistrarea revizuirii, nu a alocat un prim ... (vezi toată discuția)
Exista doua hotarari definitive potrivnice, in una si aceeasi pricina BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT Buna ziua. Am o nelamurire care ma framanta. Sunt administrator la o asociatie si de anul trecut am dat in judecata cativa locatari rauplatnici. Totul a ... (vezi toată discuția)
Condamnat danychelu danychelu Buna intrebarea mea este daca am fost condamnat in 2015 ,la un an cu executare la judecatoria dej ,si in 2016 la curtea de apel cluj mi sa dat 3 ani cu ... (vezi toată discuția)