avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am o nelamurire, daca eu am inca concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am o nelamurire, daca eu am inca concediu de odihna ...

Buna ziua! Am o nelamurire, daca eu am inca concediu de odihna pe anul asta angajatorul ma poate trimite in somaj tehnic sau ar trebui sa mi dea concediul mai intai? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 27 Noiembrie 2024
Va poate trimite in somaj tehnic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cfs 2copii 2copii Buna ziua, va rugam sa ne ajutati cu o parere autorizata in urmatoarea situatie: -firma la care lucram a hotarat ca in lunile ianuarie/februarie sa luam ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea acordarii co inaintea somajului tehnic marcu_elena2000 marcu_elena2000 In situatia in care nu ai efectuat CO cuvenut pe anul in curs si institutia doreste sa trimita personalul in somaj tehnic,este cumva obligatoriu sa te trimita ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o mica nelămurire : locatia unde activez a fost ... midnightk_ro midnightk_ro Buna ziua, am o mica nelămurire : locatia unde activez a fost închisă timp de 3 săptămâni, pentru că a fost închiriată. Angajatorul ne-a obligat să ... (vezi toată discuția)