avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! urmeaza sa vind un imobil iar in extrasul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! urmeaza sa vind un imobil iar in extrasul fiscal ...

Buna ziua ! urmeaza sa vind un imobil iar in extrasul fiscal imi apar citeva amenzi de circulatie . impozitele sunt platite la zi iar eu ma judec cu statul roman deoarece acele amenzi au depasit de doua -trei ori termenele de prescriere si nici nu ar trebui sa le fie atribuit rol fiscal . cum pot sa dau de un notar care sa nu ma puna sa le achit tinind cont de faptul ca ele nu au nici o legatura cu imobilul respectiv si trebuie sa fie doar pe cnp-ul meu . multumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 23:11, 27 Noiembrie 2024
Buna ziua

Niciun notar nu va accepta autentificarea acestei tranzactii cata vreme aveti acele datorii. Nu conteaza ce reprezinta acele datorii, impozite, amenzi etc....

Motivul e ca institutiile statului vor sa se asigure ca au ce sa execute silit in cazul in care acele datorii nu sunt platite.

In orice caz, ca sa-l puteti vinde, va trebui sa achitati acele amenzi, chiar daca considerati ca nu ar trebui sa le platiti. Daca aveti procese in derulare, faptul ca le-ati platit nu schimba cu nimic lucrurile. Puteti cere banii inapoi daca veti castiga procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa cumpar apartament murphy_04_09 murphy_04_09 Vreau sa cumpar un apartament. Vanzatorul nu mi-a zis ca este sediu de firma. Am fost la un notar public si acesta a obtinut extras de carte funciara pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil dar am alte datorii tabangina tabangina buna ziua,detin un imobil pe care vreau sa il vand,dar am datorii la primarie,niste amenzi de circulatie neplatite.notarul poate sa imi faca actul de vanzare ... (vezi toată discuția)
Locuinta criss1122 criss1122 Cat este tariful pentru a trece un apartament de pe un nume pe altul? (vezi toată discuția)