avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuza sa mai aducă restul de mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuza sa mai aducă restul de mobila

Buna seara.
Am făcut mobila la comanda și acum mai are sa pun 2 uși și refuza sa vina(tot inventează scuze). I am dat cash aproape toată suma (fara factura,chitanță).doar ce avem mesaje cu el.
Unde pot sa îl dau in judecata?mă gândeam in prima faza sa ii dau o înștiințare scrisa că dacă nu aduce piesele lipsa îl dau in judecata
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 02:51, 28 Noiembrie 2024
instanta competenta este cea in teritoriul careia se afla sediul/ punctul de lucru al firmei
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii in locatia clientului- bon fiscal sau chitanta? sibil sibil Firma mea se ocupa cu prestari servicii in locatia clientului(domiciliu, locatii inchiriate, etc.). Clientii sunt persoane fizice, de multe ori din afara ... (vezi toată discuția)
Magazin online incearca inselarea clientilor? marioshik marioshik in data de 3.12.2010 am comandat pe un site care gazduia un magazin online un produs care avea pretul stabilit la 5 la suta din valoarea lui,mentionez ca si ... (vezi toată discuția)
Avocat pentru judecata privind piese de mobilier defecte aditza aditza Buna ziua! Caut un avocat bun, pentru a deschide un proces in vederea recuperarii sumei de bani pe care am achitat-o in vederea achizitionarii unor piese de ... (vezi toată discuția)