Buna dimineata! Sunt proprietara intr-un bloc cu 9 ap, unde presedintele detine si fc de administrator. Eu sunt cenzor, imi cunosc atributiile prevazute de lege dar nu mi-am exercitat niciodata functia deoarece nu pot comunica cu presedintele deoarece orice incercare a esuat. El hotaraste ce sa faca cu veniturile incasate, incheie un pv si merge la fiecare locatar ptr a -l semna. Problema este ca pe bloc avem o antena de la Digi iar chiria lunara intra in contul asociatiei si sunt transferati in fondul de constructii si ii foloseste la ce doreste presedintele. Sunt multe nemultumiri, deoarece nu ne comunica decat extrasul de cont lunar, registru de casa sau alte doc justificative privind veniturile si cheltuielile nu. Va rog sa-,mi spuneti ce pot sa fac ptr verificarea acestor cheltuieli, in conditiile in care el refuza orice comunicare verbala si nu ne-a pus la dispozitie o adresa electronica unde sa putem trimite o cerere, o solicitare sau o nemultumire. Si mai am o intrebare , este legal faptul ca a montat camere de supraveghere pe scara si doar el urmareste toata actv locatarilor pe camere, de pe tel personal?
Si eu am aceeasi parere cu a lui @BogdanGri.
Poate totusi, convocati o AG si stabiliti niste relatii normale. Asa ceva, chiar nu am auzit !
In AG se pot face multe schimbari, poate si a presedintelui...