avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... carti juridice in engleza
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

carti juridice in engleza

m-ar interesa o carte care sa cuprinda modele de contracte civile, comerciale dar redactate in limba engleza, imi poate recomanda cineva o astfel de carte.???
Cel mai recent răspuns: OANA GORAN , Consilier juridic 21:32, 10 Iunie 2007
pe mine m-ar interesa carti in limba engleza din orice domeniu juridic cine are vreo propunere sa afiseze va rog frumos.
sorin david a scos cu multa vreme in urma o cartulie cu contracte tip si clauze tip.

pentru carti cu doctrina englezeasca puteti vizita amazon.com . aveti nevoie de card in $/€ . totusi va fi putin mai greu pt. ca in principiu cei din spatiul anglo american mai mult comenteaza fel de fel de decizii ... :)

de asemenea pentru contracte si clauze tip se pot consulta www.iccbooks.com si fidic.org care au publicatii si carti editate de catre dansii.
multumesc frumos
am gasit de la editura niculescu, carti de conversatie , engleza juridica si de afaceri in rom si engleza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de muncã internațional sebastianflaviu sebastianflaviu Bună ziua! Aș dori să știu cum se numește contractul de muncă internațional prin care angajatul cade de comun acord cu angajatorul ... (vezi toată discuția)
Publicarea unei carti - numai printr-un srl? Brigid Brigid Bun gasit. Am in traducere o carte din limba engleza in romana. Il cunosc personal pe autor si vem o intelegere pentru obtinerea copyrightului de la el in ... (vezi toată discuția)
Colaborare traduceri andreea_o_2010 andreea_o_2010 am facut in urma cu 2 luni un contract civil (de colaborare) cu o editura, pentru traducerea unei carti. Sa mentionez aici ca sunt absolventa de filologie, ... (vezi toată discuția)