avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare in instanta permis de conducere?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare in instanta permis de conducere?

Am facut in 2008 un accident in urma caruia m-am ales cu dosar penal fiin cu vatamare si numerele rosii care imi expirasera.am la dosar declaratie din partea victimei ca nu are pretentii civile materiale si nu intenteaza proces inca de atunci si cu toate astea nu am primit nimic acasa si nu stiu ce se intampla cu permisul meu...as dori un avocat sa ma ajute in aceasta problema daca intr-adevar asa se poate rezolva problema mea.....multumesc
pai in primul rand trebuie sa va ajutati singur si sa mergeti la politie sa vedeti ce s-a intamplat cu dosarul dvs ca sunt convins ca vi s-a intocmit dosar penal asa ca abia dupa ce vedeti dosarul puteti sa mai puneti intrebari
Dupa ce aflati numarul unic al dosarului(pe care vi-l comunica politia)mergeti la Parchet,faceti o cerere pt a vi se comunica solutia in dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea in monitor of al art 182 privind intelegerea intre parti GEOSTOIAN GEOSTOIAN va rog sa ma lamuriti daca schimbarea ce va intra in vigoare pe 26 noi asupra art 184 vatamare corporala din culpa,are efect si asupra art 182 vatamare ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime Bogdan88 Bogdan88 Am avut un accident cu un scuter, in urma caruia prietenului meu i-a fost rupt piciorul ( operatie, tija in picior, ). El a fost cu mine pe scuter, in spate. ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conducere art .184 .c.p adrian nicolae adrian nicolae conduceam autoturismul proprietate personala,pe un drum judetean in sensul de mers avand o viteza intre 70 -90km ora, a aparut un caine ,am incercat sa il evit ... (vezi toată discuția)