Bună ziua! Vă rog să mă ajutați într-o problemă!În luna septembrie am divorțat iar la 2 zile am plecat înapoi la muncă în străinătate,urmând să deschid partajul după sărbătorile de iarnă.Luna aceasta(noiembrie)fosta soție cu fratele ei au venit cu o mașină și au luat din casă toată mobila și aparatură casnică.Am înregistrările video când au luat lucrurile (pe mine nu m-au contactat să-mi spună că le ea ).În aceasta situație eu ce pot face ! Vă mulțumesc anticipat!
Puteți introduce partajul chiar dacă fosta sotie a luat bunurile mobile din locuinta. Bănuiesc ca nu doar pe acestea le aveati de împărțit.
În privința lor, puteți solicita sa-i fie atribuite dânsei, dacă deja se folosește de ele, iar pe dvs sa va despăgubească printr-o sulta.
Consultați un avocat sa va sprijine în acest demers, măcar pentru redactarea cererii de partaj, deoarece este un proces complex, cu multe probe de administrat și expertize.
Executare silita
alinaandrei
Buna ziua, am primit o somatie de executare silita in urma unui partaj trebuia sa mai platesc sulta de 38000 lei. singurul bun pe care il detin este o masina ... (vezi toată discuția)