avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Vă rog să mă ajutați într-o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați într-o problemă!În luna ...

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați într-o problemă!În luna septembrie am divorțat iar la 2 zile am plecat înapoi la muncă în străinătate,urmând să deschid partajul după sărbătorile de iarnă.Luna aceasta(noiembrie)fosta soție cu fratele ei au venit cu o mașină și au luat din casă toată mobila și aparatură casnică.Am înregistrările video când au luat lucrurile (pe mine nu m-au contactat să-mi spună că le ea ).În aceasta situație eu ce pot face ! Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: carmenchirea70@gmail.com , utilizator 10:48, 28 Noiembrie 2024
Puteți introduce partajul chiar dacă fosta sotie a luat bunurile mobile din locuinta. Bănuiesc ca nu doar pe acestea le aveati de împărțit.
În privința lor, puteți solicita sa-i fie atribuite dânsei, dacă deja se folosește de ele, iar pe dvs sa va despăgubească printr-o sulta.
Consultați un avocat sa va sprijine în acest demers, măcar pentru redactarea cererii de partaj, deoarece este un proces complex, cu multe probe de administrat și expertize.
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2024
Avocat Neagu Elena, Avocat
Vă mulțumesc pentru răspuns! Ași mai avea o întrebare:-cumnatul cu fosta soție pt fapta comisă se încadrează la furt între foștii soți?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a folosi locuinta Teddy71 Teddy71 Buna ziua , Daca instanta incredinteaza copilul sotiei , iar sotia alege sa nu paraseasca domiciliul (apartamentul) initial comun , iar eu obtin o cota mai ... (vezi toată discuția)
Despagubiri mostenire conform cota parte succesiune janedoe1 janedoe1 Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Socrul meu a decedat in urma cu aprox 20 de ani. S-a facut succesiunea intre sotie si doi fii, fiecare cu cota parte. In ... (vezi toată discuția)
Executare silita alinaandrei alinaandrei Buna ziua, am primit o somatie de executare silita in urma unui partaj trebuia sa mai platesc sulta de 38000 lei. singurul bun pe care il detin este o masina ... (vezi toată discuția)