avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... BUNA ZIUA! VA ROG SA-MI COMUNICATI DACA POT ATACA IN ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

BUNA ZIUA! VA ROG SA-MI COMUNICATI DACA POT ATACA IN INSTANTA ...

BUNA ZIUA!
VA ROG SA-MI COMUNICATI DACA POT ATACA IN INSTANTA PE ROL SI ACTUALA DECIZIE DE PENSIE PRIMITA IN DATA DE 26.11.2024 AVAND LA BAZA UN PROCES PE ROL IN CALITATE DE RECLAMANT IMPOTRIVA CASEI DE PENSII PENTRU CONTESTATIE DECIZIE DE PENSIE INREGISTRATA LA TRIBUNAL IN LUNA SEPTEMBRIE 2024 CU TERMEN DE JUDECATA IN LUNA FEBRUARIE 2025.
POT ATACA IN ACEST PROCES CIVIL PE ROL SI ACTUALA DECIZIE DE PENSIE PRIMITA IN DATA DE 26.11.2024?
SAU TREBUIE SA DESCHID UN NOU PROCES CIVIL?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 10:41, 28 Noiembrie 2024
Atacați ultima decizie, pe cale separată. Se va deschide un alt dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata! in calitate de reclamant sunt in proces civil pe ... Zenit Eliya Zenit Eliya BUNA DIMINEATA! IN CALITATE DE RECLANT SUNT IN PROCES CIVIL PE ROL CU CASA DE PENSII PENTRU ANULAREA DECIZIEI DE PENSIE EMISA DUPA LEGEA ... (vezi toată discuția)
Termen de apel flocanelu flocanelu Buna ziua. Vreau sa ma lamuriti intr-o problema. In decembrie 2014 am depus la Judecatorie o contestatie la executare impotriva unei societati de recuperare. ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensie ni_leta ni_leta Buna ziua Va rog daca ma puteti ajuta: Am formulat contestatie la decizia de pensie si am primit raspuns de la Cada Judeteana de Pensii in sensul ca, ... (vezi toată discuția)