Buna seara!
Va rog sa-mi comunicati ce reqrezinta:"respingerea cererii,ca ramasa fara obiect"(intr-un litigiu de munca)
"Cu apel in termen de 30 de zile la comunicare.Cererea de apel se depune la Tribunal sub sectiunea nulitatii"
Cum se procedeaza pe mai departe in vederea obtinerii unui proces just pentru reclamant si ce taxe se impun a fi platite inainte de proces?
Multumesc!
Multumesc
Solutia pronuntata inseamna ca : ceea ce s-a dedus judecăţii a fost deja executat de pârât de bună voie, înainte de finalizarea procesului, urmare a unei împrejurări intervenite ulterior introducerii cererii de chemare în judecată.
Dvs ati actionat in instanta Casa de Pensii pentru una din obligațiile " de a da, de a face și de a nu face" ...Casa de Pensii si-a indeplinat aceasta obligatie inainte de a se termina procesul ..aceasta este solutia.
Puteti face apel , daca considerati ca hotararea instantei este neteminica si nelegala.
NU AM FOST SALARIATUL CASEI DE PENSII,CI M-AM JUDECAT CU ACEASTA PENTRU ANULAREA DECIZIEI DE PENSIE ERONAT CALCULATA IN BAZA Lg.360/2023/01/09.2024,Contestatie inregistrata in luna Sept.2024 cu proces in luna Feb.2025.In luna Noiembrie 2024 primesc de la parata o noua decizie de pensie rectificativa prin care mi sa adaugat de ochii lumii o suma la valoarea pensiei initial contestata.Si aceasta noua decizie am contestat-o cu termen in luna aprilie 2025 de judecata.La judecata din Februarie 2025 parata sa bazat pe noua decizie de pensie emisa in luna Noiembri
2024 decizie care nu a avut legatura cu obiectul si fondul contestatiei initiale.In timpul procesului am expus si faptul ca am contestat si aceasta decizie de pensie emisa de parata in luna Noiembrie 2024,iar raspunsul instantei a fost ca problema ramane in analiza....