avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Va rog sa-mi comunicati ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Va rog sa-mi comunicati ce reqrezinta:"respingerea ...

Buna seara!
Va rog sa-mi comunicati ce reqrezinta:"respingerea cererii,ca ramasa fara obiect"(intr-un litigiu de munca)
"Cu apel in termen de 30 de zile la comunicare.Cererea de apel se depune la Tribunal sub sectiunea nulitatii"
Cum se procedeaza pe mai departe in vederea obtinerii unui proces just pentru reclamant si ce taxe se impun a fi platite inainte de proces?
Multumesc!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 10 Martie 2025
Ce ati postat anterior in mesajul initial cu ce ati mentionat in ultimul mesaj se bat cap in cap.

Incercati sa postati dispozitivul hotararii ..adica, ceea ce a decis instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata! in calitate de reclamant sunt in proces civil pe ... Zenit Eliya Zenit Eliya BUNA DIMINEATA! IN CALITATE DE RECLANT SUNT IN PROCES CIVIL PE ROL CU CASA DE PENSII PENTRU ANULAREA DECIZIEI DE PENSIE EMISA DUPA LEGEA ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta impotriva hotaririi comisiei centrale de contestatii din cadrul casei nationale de pensii publice sarai321 sarai321 buna ziua! cu scuzele de rigoare revin cu o intrebare care mi-a fost stearsa desi am postat-o o singura data. Am primit decizie de pensie anticipata pe care am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua va rog sa ma ajutati cu o explicație firma unde am ... nicoleta_elena nicoleta_elena Bună ziua Va rog sa ma ajutati cu o explicație Firma unde am lucrat a emis 2 decizii concediere la interval de 2 săptămâni Le_am contestat pe amandoua ... (vezi toată discuția)