avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara! In calitate de reclamant, va rog sa-mi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara! In calitate de reclamant, va rog sa-mi comunicati ...

Buna seara!
In calitate de reclamant,
va rog sa-mi comunicati daca pot Comasa o precizare scrisa cu adaugari in plus de date, pentru doua dosare pe rol la tribunal,
avand acelasi obiect al litigiului de munca cu casa de pensii:
primul dosar a fost inregistrat la Tribunal in luna septembrie 2024 si se va judeca in luna februarie 2025 iar al doilea dosar a fost inregistrat la Tribunal in luna decembrie 2024 pentru care inca nu s-a stabilit un termen de judecata.
Multumesc!
La Multi Ani!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:44, 6 Ianuarie 2025
Amandoua litigiile au acelasi obiect ?
Da!

Cornel Vasile a scris:

Amandoua litigiile au acelasi obiect ?

Atunci exista posibilitatea conexarii acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa-mi comunicati daca pot ataca in instanta ... Zenit Eliya Zenit Eliya BUNA ZIUA! VA ROG SA-MI COMUNICATI DACA POT ATACA IN INSTANTA PE ROL SI ACTUALA DECIZIE DE PENSIE PRIMITA IN DATA DE 26.11.2024 AVAND LA BAZA UN PROCES PE ROL ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! in calitate de reclamant sunt in proces civil pe ... Zenit Eliya Zenit Eliya BUNA DIMINEATA! IN CALITATE DE RECLANT SUNT IN PROCES CIVIL PE ROL CU CASA DE PENSII PENTRU ANULAREA DECIZIEI DE PENSIE EMISA DUPA LEGEA ... (vezi toată discuția)
Citatie litigiu de munca impact impact Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema : in cursul lunii mai 2009 am deschis un proces , litigiu de munca pentru contestarea deciziei de ... (vezi toată discuția)