avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog daca ma puteti invata si pe mine cum trebuie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog daca ma puteti invata si pe mine cum trebuie procedat ...

Va rog daca ma poateti invata si pe mine cum trebuie procedat .Suntem 2 frati ,mama a decedat in 2021 ,am facut succesiunea si tatalui i sa dat 2,8 unui frate 3,8 si celuilalt tot 3,8 ,anul acesta a decedat si tatal am facut succesiunea si fratele la notar a renuntat la partea dupa tata ramanand doar cu cei 3,8 dupa mama cedandu-mi restul mie ,daca vand apartamentul cu 100.000 eu sa presupunem, cati bani trebuie sa-i dau eu fratelui ? Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 18:38, 28 Noiembrie 2024
Nu este 2,8 , 3,8 , etc. , este 2/8 , 3/8 , etc. Deci , impartiti suma la 8 si inmultiti cu 3 . Aveti sa-i dati , dintr-o suma de 100.000 , 37.500 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme succesiune bojoga veronica bojoga veronica Buna ziua! am o problema s-a facut succesiunea dupa tata noi fiind patru frati si mama intre timp a murit un frate dupa care a murit mama copii fratelui ... (vezi toată discuția)
Mostenire: frati buni, frate vitreg Letavyo Letavyo Buna ziua! Am si eu nevoie de o lamurire. Situatia este urmatoarea: suntem 4 frati buni si avem un frate vitreg din partea mamei, dintr-o casatorie ... (vezi toată discuția)
Succesiune ely1987 ely1987 buna seara ma numesc Barna Elena si as avea si eu o problema am nevoie de o indrumare.Este vorba de casa mea parinteasca ,. in extrasul de carte funciara am o ... (vezi toată discuția)