avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara! Va rog sa îmi spuneți dacă ma 13 ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara! Va rog sa îmi spuneți dacă ma 13 executari judecătorești ...

Bună seara! Va rog sa îmi spuneți dacă ma 13 executari judecătorești de înființare proprie pe salariu,iar eu voi incasa salariu la bt,cum pot face sa nu îmi oprească tot salariu??
Mulțumesc
Duceti la executor dovezi ca este contul de salariu, discutati cu executorul, cu banca. Daca nu functioneaza, contestatie la executare in maxim 15 zile de la infiintarea popririi pe cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu alexandraconstantinescu01 alexandraconstantinescu01 Buna ziua! Am fost in creștere copil, am un credit la banca din cauza problemelor financiare am rămas in urma cu ratele, acum când m,am întors la serviciu ... (vezi toată discuția)
Poprire Popescux Popescux Buna ziua. Daca am un singur credit neplatit si 2 popriri infiintate pe cont, una in euro(creditul) si una in lei pentru cheltuieli de judecata, care este ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu lilianabre lilianabre Buna ziua...are voie legal angajatorul sa oprească din salariu doar în baza actului primit de la executorul judecătoresc dacă nu are atașată la această ... (vezi toată discuția)