avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am ieșit la pensie în anul 2000 Toți din jurul meu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am ieșit la pensie în anul 2000 Toți din jurul meu au dat ...

Am ieșit la pensie în anul 2000
Toți din jurul meu au dat în judecată Casa de pensii pentru bruturi și au câștigat cu o adeverință de bruturi identică cu a mea.
În dec 2023, mă hotărăsc să dau și eu în judecată Casa de Pensii.
Am câștigat la Tribunal și am pierdut definitiv la Curtea de Apel , pe motiv ca în Adeverința de bruturi scrie ca s-au plătit contribuțiile la stat, conform legilor în viguare.
Ce trebuia să scrie în adeverința de bruturi , ca eu să câștig procesul?
Se mai poate face ceva în privința aceasta?
Eu,după ce am pierdut procesul , pot să mai beneficiez de calcularea pensiei după bruturi , așa cum se procedează după sept 2024?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:20, 29 Noiembrie 2024
Nu cred ca motivul invocat de instanta este cel mentionat de dvs ...ca sa ne putem da seama ar trebui sa vedem acea hotarare...intrucat din postarea dvs nu reiese perioada pentru care s-a emis acea adeverinta, ce venituri erau mentionate in aceasta , motivarea instantei .

Un litigiu, soluţionat printr-o hotărâre judecătorească nu mai poate forma obiectul unui nou proces având acelaşi obiect, aceeaşi cauză şi aceleaşi părţi. .. insa obtinerea unei noi adeverinte cu alte elemente mentionate in continutul sau va poate da dreptul la o noua actiune.
Nu cred ca motivul invocat de instanta este cel mentionat de dvs ...ca sa ne putem da seama ar trebui sa vedem acea hotarare...intrucat din postarea dvs nu reiese perioada pentru care s-a emis acea adeverinta, ce venituri erau mentionate in aceasta , motivarea instantei .

Un litigiu, soluţionat printr-o hotărâre judecătorească nu mai poate forma obiectul unui nou proces având acelaşi obiect, aceeaşi cauză şi aceleaşi părţi. .. insa obtinerea unei noi adeverinte cu alte elemente mentionate in continutul sau va poate da dreptul la o noua actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritatea lucrului judecat ovidiu7 ovidiu7 Poate fi invocata in recurs exceptia autoritatii lucrului judecat de reclamant,pe motiv ca sentinta a fost numai acum investita cu stampila de DEFINITIVA si ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca mariamihai mariamihai Mi-a fost desfacut contractul de munca de o societate nationala si la tribunal am castigat.Am fost reincadrata in munca pana a la judecarea recursului si ... (vezi toată discuția)
revizuire respinsa, care sunt motivele de recurs flory1 flory1 buna seara, litigiu de munca. cererea de revizuire a fost respinsa. calea de atac inteleg ca este recursul, puteti sa imi spuneti daca recursul il da tot ... (vezi toată discuția)