avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Vreau să protestez singur în fața ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Vreau să protestez singur în fața sediului IGPR ...

Bună ziua! Vreau să protestez singur în fața sediului IGPR din cauza unor incompetenții ai acestei instituții. Ce demersuri trebuie să fac în prealabil? Mulțumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:23, 3 Decembrie 2024
Bună ziua! Mergeti la primarie si solicitati autorizatie.
Mai multe indrumari veti primi de la primarie, in functie de cele solicitate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie protest antip2014 antip2014 Buna ziua, Am o neclaritate in legatura cu raspunderea legala pe care organizatorii unui protest o au in cazul in care in grupul de protestanti se ... (vezi toată discuția)
Desfintare firma ivl001 ivl001 Buna ziua. Imi spuneti, va rog, ce cabinet se ocupa cu desfintarea unei firme (am o firma care este trecuta in regim derogatoriu-inactivitate). Vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. protestul individual se încadrează in legea 60/1991, ... mihe19d mihe19d Buna ziua. Protestul individual se încadrează in legea 60/1991, respectiv a deciziei nr 19 din 15.10.2018 emisă de ICCJ (pct 6, lit A din ART.26). Sursa ... (vezi toată discuția)