avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna , fetita mea nascuta in 2002 in Italia, cand am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna , fetita mea nascuta in 2002 in Italia, cand am venit in ...

Buna , fetita mea nascuta in 2002 in Italia, cand am venit in tara pentru transcrierea și dobandirea certificatului de naștere a fost greșit au pus liniuta in loc de numele tatălui, este doar prenumele, cum putem rectifica această greșeală?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:51, 30 Noiembrie 2024
Adresati-va cu o solicitare scrisa autoritatii respective pentru corectie.
Adresati-va cu o solicitare scrisa autoritatii respective pentru corectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de calatorie pentru copil fara certificat de nastere C.Maria C.Maria Buna ziua.As dori sa stiu,daca exista posibilitatea ca,un copil nascut in Spania,sa primeasca titlul de calatorie fara certificatul de nastere.Precizez ca are ... (vezi toată discuția)
Rectificarea numelui tatalui in certificatul de nastere italian al copilului Noemi 2003 Noemi 2003 In anul 2003 s-a nascut fetita. Dupa legea de atunci trebuia sa mergem in tara pentru transcrierea certificatului de nastere. (In consulatele Romane se poate ... (vezi toată discuția)
Persoana interesata rectificare certificat de nastere cyan cyan Pentru rectificarea datelor din certificatul de nastere cererea poate fi depusa numai de catre persoana interesata sau aceasta poate imputernici alta persoana ... (vezi toată discuția)