avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Convenție șomaj.Buna ziua.vreu să întreb ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Convenție șomaj.Buna ziua.vreu să întreb comunitatea cat ...

Convenție șomaj.Buna ziua.vreu să întreb comunitatea cat trebuie sa tii un angajat,daca firma a beneficiat de convenție.Am un caz în care s-a aprobat o convenție cu data de 01.02.2024,Angajare e făcută în luna mai 2023,iar angajatul a fost în concediu medical lunile ianuarie și februarie 2024 integral și martie parțial.angajatorul vrea să-l de-a în șomaj începând cu 1 ianuarie 2025.Cum este de procedat,cum e corect.multumim!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:38, 1 Decembrie 2024
Angajatorul este obligat să mențină raportul de muncă cel puțin 18 luni de la data încheierii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua dacă mă aflu în concediu medical încăpând cu ... nelutumicutu nelutumicutu Bună ziua dacă mă aflu în concediu medical începând cu 23 august 2023, având dreptul la un an și 6 luni, ca pacient oncologic, adică undeva până în ... (vezi toată discuția)
M am angajat in aprilie 2024 pe perioada determinata , am contract ... Elena 1989 Elena 1989 M am angajat in aprilie 2024 pe perioada determinata ( la fiecare 3 luni se semneaza) , am contract pana in 28 februarie 2025 ( am prelungit) . Sunt ... (vezi toată discuția)
Desfiintare institutie inainte de nastere ioana_nasta ioana_nasta Buna ziua, Institutia publica in care lucrez urmeaza a fi desfiintata la 1 ianuarie 2025, in conformitate cu Legea 296/2023. Mentionez ca sunt angajata pe ... (vezi toată discuția)