avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua și la multi ani tuturor! Vă mulțumesc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua și la multi ani tuturor! Vă mulțumesc celor care ...

Bună ziua și la multi ani tuturor!
Vă mulțumesc celor care îmi puteți răspunde la următoarea întrebare!
Suntem divorțați, fosta soție trecând la numele anterior iar noi avem o casă cumpărată în timpul căsătoriei și dorim să o vindem ( intelegându-ne să o împărțim frățește).
În această situație o mai putem vinde dacă nu este făcut partajul ?
Mulțumiri!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:35, 1 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. O vindeți împreună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vindere bunuri inainte de partaj ContSters49480 ContSters49480 Buna ziua. Dupa aproape doi ani, am divortat de sotie, cu acte in regula. Urmeaza partea urata, si anume, partajul. Am o speta: Masina cumparata in timpul ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate asupra unui bun comun cu fosta sotie AdrianaH25 AdrianaH25 In 2003 am achizitionat un teren+casa (banii mei) dar pe act a fost trecut si prietenul meu care era casatorit dar in divort(deci separat in fapt) ,divortul a ... (vezi toată discuția)
plata impozit fara partaj facut utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Sora mea a divortat in 1998, nu s-a facut partaj nefiind cazul. A ramas in proprietate comuna un teren de 30ari cumparat in 1995 cu fostul sot (cu ... (vezi toată discuția)