Buna.
Am fost in proces cu o firma la care am lucrat si nu mi-a platit drepturile salariale.
Dupa 6 luni am primit o comunicare in care in care se admite actiunea formulata de mine =D> si il obliga pe parat sa imi plateasca drepturile salariale ,iar concediu de odihna se compenseaza in bani.Sa stabilit 10 zile(de la comunicare) in care pot in care paratul poate face recurs.
Sunt mai mult decat sigura ca firma la care am lucrat nu va lua legatura cu mine pentru a clarifica situatia.Mai sunt 3 zile perioada in care pot face recurs ,dupa care ce se va intampla?
Voi primi o alta comunicare sau trebuie sa merg la tribunal sa ma interesez?
Cele 10 zile curg de la comunicarea catre angajator.Duceti-va la arhiva tribunalului unde v-ati judecat si intrebati .daca nu s-a declarat recurs, investiti-o cu mentiunea definitiva si irevocabila.Apoi mergeti la angajator cu ea si faceti o cerere pt drepturi.daca nici asa nu va plateste apelati la un executor judecatoresc
Nu exista un formular tipizat , formulati cererea de solicitarea drepturilor invocand si dispozitivul hotararii judecatoresti in care angajatorul este obligat la plata acestora.
Buna din nou.
Am facut intocmai cum mi-ati indicat.Acum este definitiva si irevocabila si a trecut orice stres =D> .
Trebuie sa fac o copie la hotarare si sa o trimit prin posta.In cazul in care nu da nici un semn ca ar face plata o sa trebuiasca sa merg cu un executor judecatoresc.
Se percepe o taxa ptr. aest ex.judecatoresc ?
Mai am un pas si gata.
Va rog,un sfat....
mihai251979
Buna ziua! Am castigat de curand procesul inpotriva fostului patron care a refuzat sa-mi plateasca drepturile salariale.Recent am primit hotararea tribunalului ... (vezi toată discuția)