avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Are dreptul la alocatie un copil cu dubla cetatenie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Are dreptul la alocatie un copil cu dubla cetatenie (romana si ...

Are dreptul la alocatie un copil cu dubla cetatenie( romana si americana) , cu rezidenta in SUA?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:08, 3 Decembrie 2024
Da, numai daca nu primeste alocatie in SUA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil cu dubla cetatenie OanaMiller OanaMiller Am o fetita cu varsta de 14 ani, cu dubla cetatenie romano-americana, domiciliu in SUA. Eu(mama) am dubla cetatenie romano-americana, tatal doar cetatenie ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copii conform legii 61/1993 republicata Lenuta Gemeniuc Lenuta Gemeniuc ALOCATIE DE STAT pentru copii Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta: Copil nascut in SUA, cu tatal american si mama romanca, are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean american chrispesca chrispesca Care este procedura pentru casatoria dintre un ceatean roman si un cetatean cu dubla cetatenie- romana si americana,cu domiciliul in Romania.Formularul I-130 ... (vezi toată discuția)