avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dupa ce suma nu primeste actele la- o judecatorie si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dupa ce suma nu primeste actele la- o judecatorie si trebuie ...

Dupa ce suma nu primeste actele la- o judecatorie si trebuie depusa actele la- o trjbunal cu motivul ca depaseste un anumit suma...Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns
Depinde si de materie, nu doar valoare!
Detalii aici: [ link extern ]
Nu faceti o cerere care implica taxe mari fara sa o vada macar un avocat, sa nu pierdeti mai mult decat castigati.
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere-sanse de castigare proces Marius Nou Marius Nou Am primit decizia de concediere din motive ce nu tin de persoana salariatullui. Am vorbit cu un avocat pentru a ataca aceasta decizie, dar mi-a spus ca sansele ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma bani sub 1000lei de la prieten alin pr. alin pr. Buna seara, acum aproximativ 8 luni am imprumutat un prieten cu o suma 500 lei si acum 2 luni a spus ca o sa incerce sa ii achite(singura conversatie pe care ... (vezi toată discuția)
Perimare dosar executare silita si ulterior presciptie AlinVI AlinVI Buna ziua, Va rog sa ajutati cu o parere in urmatoarea speta: - in cursul lunii ianuarie 2012 mi-a fost declarata scadenta anticipata a unui credit si ... (vezi toată discuția)