avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am avut 81 zile concediu medical , 50 zile ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am avut 81 zile concediu medical , 50 zile pt o afectiune ...

Bună ziua! Am avut 91 zile concediu medical , 60 zile pt o afectiune și 31 zile pt alta afecțiune. Cele 91 zile au fost fără întrerupere. Pot beneficia în continuare de concediu medical până la 90 zile pt fiecare afecțiune?
Cel mai recent răspuns: sammy44 , utilizator 14:21, 3 Decembrie 2024

sammy44 a scris:

Bună ziua! Am avut 81 zile concediu medical , 50 zile pt o afectiune și 31 zile pt alta afecțiune. Cele 91 zile au fost fără întrerupere. Pot beneficia în continuare de concediu medical până la 90 zile pt fiecare afecțiune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul prenatal si concediile medicale din perioada sarcinii Hellene04 Hellene04 As dori sa-mi spuneti - daca eu sunt in a 30 a saptamana de sarcina, cand pot legal sa intru in concediu prenatal? In baza carei prevederi legale? Si inca ... (vezi toată discuția)
Referat pentru concediu medical - incepand cu 91 de zile consecutive sau total in 12 luni? crnt880 crnt880 Buna ziua, am o nelamurire: in cazul acumularii de peste 90 de zile in interval de 12 luni, dar sunt afectiuni diferite (un medical de 8 zile si la diferenta ... (vezi toată discuția)
Comisia de examinare-concediu medical nico-cristina nico-cristina buna ziua, sunt insarcinata in 5 luni si 1 sapt si pana acum am beneficiat de 68 de zile concediu medical, din cele 90,datorita unor complicatii( eminenta de ... (vezi toată discuția)