avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contabil iresponsabil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contabil iresponsabil

am o firma din 2006 contabilulnu a facut angajarea pe firma la sotie desi am depus baniipt asg sociale,nu adepus nici statele de plata de 2 ani,are depus sporadic ord de plata la itm,la finante dar nu sunt la zi. ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 19:02, 9 Februarie 2010
Mai clar caci nu am inteles intrebarea.
Daca aveti un contract de prestari servicii cu contabilul d-voastra (ceea ce ma indoiesc) il puteti actiona in judecata, altfel nu stiu ce e de facut.
Angajarea nu o face de obicei contabilul.El poate inregistra cel mult contractul de munca la ITM .Daca nu este angajare nu sunt nici state de plata.Aveti si alti salariati?
Ce fel de relatii contractuale aveti cu contabilul d-voastra?
Cum adica nu a facut angajarea? Ptr ca daca ati depus statele de plata trebuia sa aiba si contract! Sau mai aveti si alte contracte de munca si acesta a uitat sa o angajeze si implicit sa o treaca pe statul de plata pe sotie? Sau apare doar pe unele state si pe unele nu? Daca a inregistrat-o pe state dar nu are contract asta se rezolva, mai greu dar....Dar daca nu apare deloc eu stiu ca retroactiv nu va inregistreaza nimeni la ITM contract de munca ptr dna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la negru alinu31 alinu31 lucrez de un an la o firma de taxi iar patronul imi promite ca imi face contract si nu mi-a facut pina acum,as dori sa il dau in judecata ,sau sa iau ceva ... (vezi toată discuția)
Carte de munca Alexandru matei Alexandru matei Buna seara! Problema mea este urmatoarea: Lucrez de aprox. 3 ani la o firma de constructii, firma care a declarat falimentul anul trecut. Activitatea ... (vezi toată discuția)
Nepredare carte de munca eu123 eu123 in ianuarie 2009 m-am angajat si in luna februarie mi-a fost eliberata cartea de munca de la fostul loc de munca; pentru ca nu mi s-a parut un post de viitor ... (vezi toată discuția)