avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună! La locul de muncă avem un coleg care vine sub ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună! La locul de muncă avem un coleg care vine sub influența ...

Bună! La locul de muncă avem un coleg care vine sub influența alcoolului în fiecare zi și își șicanează colegii verbal sau prin atingeri nepotrivite. Șeful nostru îl tolerează nesancționându-l decât cu avertisment pentru că nu are angajați suficienți. Ce putem face dacă șeful nu ia nici o măsură?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 02:20, 4 Decembrie 2024
Sesizati conducerea superioara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile angajatului in caz de concediere ContSters225946 ContSters225946 Buna ziua. Am si eu o intrevare in ceea ce priveste o posibila concediere. din motive subiective, seful a decis sa ne dea tuturor angajatilor de la o anumita ... (vezi toată discuția)
Consumul de bauturi alcoolice in timpul progr. ContSters147006 ContSters147006 Avem un salariat problema (suntem o institutie bugetara) in repetate rinduri a fost gasit sub influenta bauturilor alcoolice si a fost sanctionat ( ... (vezi toată discuția)
Cum se reclama insultele din partea unui coleg Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Am primit in scris din partea unui coleg o serie de \"aprecieri\" defaimatoare si nepotrivite. Cu alte cuvinte am fost denigrata, desi nu el este ... (vezi toată discuția)