avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara, am fost militar in armata cu o vechime de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara, am fost militar in armata cu o vechime de 22 de ani ...

Buna seara ,am fost militar in armata cu o vechime de 22 de ani și am ieșit la pensie apt limitat cu pensie anticipată parțial si as vrea sa va intreb daca ma inscriu ca rezervist voluntar îmi va fi afectată pensia ?suspendată pensia ?
Ok am inteles fiind pensiont ca apt limitat si daca ma inscriu ca rezevist vountar si voi fi declarat admis in urma examenelor medicale si a celorlate probe ,imi va fi afecata pensia?

Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
Manuela Rășină, administrator
Nu va afecteaza pensia , Legea 223/2015 va dreptul la cumul.

Cornel Vasile a scris:

Nu va afecteaza pensia , Legea 223/2015 va dreptul la cumul.

Va multumesc frumos pentru amabilitatea d-voastra ,acum astept sa scoata locuri sa ma pot inscrie ca rezervist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare in munca ContSters278009 ContSters278009 Am fost militar si am iesit la pensie de boala in 2012 . Mai pot fi reincadrat in activitate daca sanatatea imi va permite , sau nu ? Este vreo lege ? (vezi toată discuția)
Rezervisti voluntari armata enacescu enacescu angajatii pot deveni rezervisti voulntari in armata? daca da,cum li se motveaza absenta de la serviciu in timpul misiunilor,antrenamentelor,etc? (vezi toată discuția)
Pensionare anticipat parțială RDoru RDoru Bună . Am fost cadru militar, în urmă cu trei ani am fost declarat apt limitat, și pensionat anticipat parțial. Menționez că pe decizia de ... (vezi toată discuția)