avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Seful are dreptul sa ma concedieze daca eu vreau sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Seful are dreptul sa ma concedieze daca eu vreau sa lucrez conform ...

Seful are dreptul sa ma concedieze daca eu vreau sa lucrez conform contractului de munca si el nu e de acord?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 4 Decembrie 2024
Pentru acest motiv nu se poate decide concedierea .

Concedierea reprezintă încetarea contractului individual de muncă din iniţiativa angajatorului.
Concedierea poate fi dispusă pentru motive care ţin de persoana salariatului sau pentru motive care nu ţin de persoana salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma obliga sa imi dau demisia Monica19 Monica19 Buna ziua, Va contactez in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat..vreau sa fac o sesizare la inspectoratul teritorial de munca cu privire la situatia mea de ... (vezi toată discuția)
Concediere de la o zi la alta lilu68 lilu68 Doresc sa va intreb cu ce art.din Codul Muncii se poate concedia o persoana de la o zi la alta Mersi (vezi toată discuția)
Nerespectare procedura somaj vasile_visovan vasile_visovan Buna, vreau sa ma ajutati intr-o problema. Am muncit la o firma care era in franciza cu OMV. Activitatea firmei s-a incheiat, unii am ramas fara servici si ... (vezi toată discuția)