avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indiferent despre ce act este vorba ,.,contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indiferent despre ce act este vorba ,.,contract de vanzare- cumparare..../.testament.../.donatie ...

Jndiferent despre ce act este vorba ,.,contract de vanzare- cumparare..../.testament.../.donatie ./.etc scrise de mana fara sa fie legalizat la un notar lipsa fint CF ca nu se primeste fara act .Are ceva valoare si pot incerca eventual la o instanta ??/?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:22, 5 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Testamentul poate fi și scris de mana, un rest alte acte se fac la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei sau probleme juridice de familie alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Parintii mei sunt divortati si au un bun comun impreuna si anume un imobil cu 3 camere. Partajul nu a fost facut datorita faptului ca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare- cumparare teren extravilan popmari popmari Buna ziua, Am cumparat unn teren extravilan ocazie in care am incheiat un contract de vanzare cumparare scris de mana , avand si martori. Ne-am inteles sa ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca care tine loc de act de vanzare cumparare fetculeana fetculeana In urma cu 10 ani am vadut un teren arabil cu act de vanzare cumparare de mana deoarece cumparatoru nu avea bani pentu act de vanzare cumparare la notariat ... (vezi toată discuția)