avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tăierea pensiilor cu 15%de ex este constituțional?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tăierea pensiilor cu 15%de ex este constituțional?

Tăierea pensiilor cu 15%de ex este constituțional?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 5 Decembrie 2024
In urma cu 14 ani , CCR s-a mai pronutat pe o astfel de situatie
www.avocatnet.ro/articol_201...
Acum doar dacă se schimba constituția se mai pot tăia pensiile, nu?

Dar and s-a făcut naționalizarea din 1948 nu exista constituție?
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2024
goplanet, utilizator
Constituția României a fost adoptată la 21 noiembrie 1991, a fost aprobată prin referendum național la 8 decembrie 1991 și promulgată în aceeași zi.
Constituția a fost modificată o singură dată, printr-un referendum desfășurat la 18 octombrie 2003, iar noul text a intrat în vigoare la 29 octombrie 2003

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 60/1991 si constitutia romaniei angheladrian angheladrian Buna ziua, Din cate stiu, legea 60/1991 a fost adoptata pe 25 septembrie 1991, iar Constitutia Romaniei a fost adoptata pe 21 noiembrie 1991 si a intrat in ... (vezi toată discuția)
Aplicabilitate legea 329/2009 cugetatorul cugetatorul Nu stiu daca locul acestui subiec ar fi chiar aici dar nu am gasit un loc mai bun. Vreau sa ridic problema deja celebri legi 329/2009. Legea a trecut pe la ... (vezi toată discuția)
Legea 10 andreica andreica va rog sa-mi spuneti daca s-a promulgat modificarile la legea 10 (vezi toată discuția)