avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Doresc sa construiesc o constructie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Doresc sa construiesc o constructie metalica(4 piloni ...

Buna ziua.Doresc sa construiesc o constructie metalica(4 piloni si deasupra teava patrata) deasupra parcarii pe care voi pune panouri fotovoltaice.Parcarea are 2 locuri si este in curte la mine.Am nevoie de autorizatie de la primarie?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lili_Stefan , utilizator 08:59, 11 Decembrie 2024
Buna ziua

Trebuie sa completati un formular de notificare la care sa atasati proiectul tehnic de executie (obligatoriu intocmit si semnat de un arhitect).
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie autirizatie pt : Bebe Anton Bebe Anton Buna ziua am o intrebare, daca am nevoie de autorizatie pt amplasarea unei copertine deasupra unei vitrine a unui magazin comercial? (vezi toată discuția)
Avize montare firma luminoasa Ileana567 Ileana567 Poate cineva sa-mi spuna, carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a obtine avizele necesare montarii unei firme luminoase pentru un salon de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru solar aleahimairam aleahimairam Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine . Este necesara o autorizatie de constructie pentru un solar de legume? precizez ca solarul nu are fundatie. va ... (vezi toată discuția)