avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,vreau sa vand un teren iar calea de acces ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,vreau sa vand un teren iar calea de acces are cadastru ...

Buna ziua,vreau sa vand un teren iar calea de acces are cadastru si o suprafata de 622mp pt ca toate loturile(3 loturi) sa fie construibile,cumparatorul nu vrea sa ma despagubeasca pt portiunea de drum care i se cuvine.Cine trebuie sa suporte pierderea acestei suprafete.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 15:07, 6 Decembrie 2024
Nu “ trebuie “ sa o suporte nimeni ( in sensul ca nu e obligat unul sau celalalt ) . Pur-si-simplu marfa ( terenul ) e al dvs. , banii sunt ai celuilalt . Cand ajungeti la consens pe toate planurile , vindeti . In caz contrar , nu vindeti , e simplu . La negociere , eu am prins in pretul de vanzare pe metrul patrat si valoarea pe care doream sa o primesc pentru cota-parte din calea de acces ( l-am marit ) , prezentand aceasta cota-parte ca bonus . Important a fost sa primesc pe teren atat cat mi-am dorit pe intregul teren .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune flipisor flipisor Am urmatoarea problema: Sunt mostenitoarea unei cote indivize de 1/5 dintr-un teren de 2000 de metri, cu latime de 12 m undeva, la munte. Pe acest teren de 400 ... (vezi toată discuția)
Partajare teren mariolopresti mariolopresti Deci dupa decesul tatalui am facut succesiunea si pamantul a ramas la comun ,o sora sa trezit dupa cativa ani sa -si partajeze partea ei,ea are dreptul la 616 ... (vezi toată discuția)
Problema mostenire teren radumalica radumalica Buna ziua Mama mea si sora ei sunt mostenitoare pe un teren de 1000mp dispus pe lung de la strada, cu deschidere 16.93 m la strada, lungime 46.5 m pe parti ... (vezi toată discuția)