avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, sunt parte într-un proces civil, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, sunt parte într-un proces civil, judecător mi a ...

Buna ziua, sunt parte într-un proces civil, judecător mi a cerut pentru urmatorul termen de judecata probe cu înscrisuri și mi-a dat termen de 10 zile pentru a nominalizez un martor pentru a l cita instanta de judecata în termenul pe care îl am peste 3 luni, întrebarea este dacă nu nominalizez un martor în termenul pe care m i la dat instanta de 10 zile, ce se întâmplă? Pot cita martorul la următorul termen de judecata?
Nu, incalcarea obligațiilor atrage sancțiuni, uneori decăderea fiind expres menționată în încheiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată? mimi56_manolescu mimi56_manolescu Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in ... (vezi toată discuția)
Citare martori toy_story toy_story Buna ziua, Instanta ne-a solicitat sa aducem martori intr-un proces pe litigiu de munca, si ne-a solicitat expres lista in 5 zile. Ce se intampla daca nu o ... (vezi toată discuția)
Care sunt exceptiile de ordine publica? ddianna ddianna Buna ziua, Nedepunerea intampinarii in termenul prevazut de lege atrage decaderea paratului de a mai putea propune probe si de a invoca exceptii in afara ... (vezi toată discuția)