Doresc sa știu unde se încadrează fapta si ce/daca pot face ceva legal ca persoana respectivă sa fie pedepsită.
Povestea pe scurt: Un anumit B.A. m-a convins să renunț la job pentru a ma angaja împreună cu acesta la o alta firma. B.A. însă impersona seful firmei respective, folosindu.se de telefonul firmei, prin mesaje pe WhatsApp dar si telefonic. De asemenea am primit de la B.A. un contract de muncă fără semnătura sau stampila, si cu un număr aleatoriu de înregistrare. Timp de 5 luni am condus masina firmei respective și am fost plătit cash din proprii bani ai lui B.A. fără ca eu sa știu ca lucrez la negru, si fara ca șeful adevărat al firmei să știe de existența mea. Încă am toate mesajele false, lista cu apelurile false. Contractul nesemnat a rămas la seful adevărat, dupa ce am reușit să ma întâlnesc cu el si sa clarificam situația in final.
Hartuire la telefon
andrab
de cateva saptamani ma hartuieste cineva cu nenumarate telefoane prin care ma ameninta, injura etc.
sunt 2 nr de telefon despre care am aflat ca sunt prepay, ... (vezi toată discuția)