avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara!Am o problemă, am o poprire pe cont în ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara!Am o problemă, am o poprire pe cont în ...

Bună seara!Am o problemă ,am primit o proprire pe cont în valoare de 1.645 de lei
-Exista posibilitatea să îmi scoată apartamentul la licitație/vanzare,în faptul ca eu miercuri achit toata datoria,ea mi a fost pusa acum 2 zile!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:28, 7 Decembrie 2024
Pt suma respectiva nu va va fi executat bunul imobil..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Bonaparte33 Bonaparte33 Salut, datorifa faptului ca am multe rate, nu am reusit sa le platesc la timp si am intrat pe lista neagra a iroului de Credit. Banca la care am cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Poprire si apartament scos la licitatie micsunicamica micsunicamica buna seara! am poprire pe salariu facuta in urma unui proces cu o firma iar acum firma respectiva vrea pe langa poprire sa-mi scoata si apartamentul la ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata credit ContSters291892 ContSters291892 Buna seara, Am facut un imprumut ,pe care nu l-am mai putut achita ptr ca am fost data in somaj .Avand o varsta (48 ani) nu am putut sa ma mai angajez pe ... (vezi toată discuția)