Cum pot scoate masina fostului proprietar de pe proprietatea pe care am cumparat-o?
Tatal meu a cumparat un teren in majoritate gol a vecinului de langa casa noastra. In acest teren este o masina veche a fostului proprietar. As vrea sa scap de aceasta masina, pentru ca a fost la noi pe teren de mai mult de un an, a stat in soare, ploaie si frig si are diverse avarii de care nu vreau sa fiu acuzat. Fostul proprietar nu pare interesat de aceasta masina veche si nu a venit niciodata sa verifice starea ei, si nici nu pare interesat sa o mute altudeva. Nu avem nicio intelegere cu acest domn sa pastram masina sau sa avem grija de ea. Tata spune ca este un prieten vechi, dar nu cred in asa ceva, si de aceea nu s-a grabit sa vorbeasca cu proprietarul sa o mute. Am insistat sa il sune si domnul a zis ca vine dar nu a venit niciodata.
Cel mai bine ar fi să notificați proprietarul mașinii și să-i puneți în vedere ca într-un anumit termen să vină să-și ridice mașina de pe proprietatea dvs. Dacă vedeți că nu se conformează, aceasta se poate traduce în abandonarea mașinii și atunci puteți anunța primăria despre acest aspect. Primăria, într-un final, va ridica mașina.